mandag 17. juli 2017

Historieforteljing og foredrag

Det er høve til å tinge oss for å fortelje og syne bileter frå vår ferd over innlandsisen.

Me held også tematiske foredrag på bestilling. Døme på dette kan vere "Gruppedynamikk på langtur", "Tur som prosjektarbeid - overføring til arbeid og familieliv", "Praktisk om vinterfelt" o.l.

Ein kjem seg ikkje over innlandsisen uten å ha vore på tur før, og me fortel og syner gjerne bilete også frå tidlegare prosjekt, med og utan born.Ta kontakt på vår facebookside Nansenruta2017, eller på telefon for ein hyggeleg prat og referansar om du ynskjer det.

Therese M. Øye: +47 944 98 788
Linda E. Eiken +47 904 17 039
Miranda M. Tryggeset +47 970 05 856

For prisliste og føresetnader, ta kontakt på e-post therese.moe.oye@gmail.com.

1 kommentar:

 1. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com  SvarSlett