mandag 26. juni 2017

Teamtur på Hardangervidda - eit par månader etter

Nokre i denne turgruppa er meir distrè enn andre.....desse nokre er tilfeldigvis dei som tek flest bileter......desse to nokre, har ikkje hatt sine kamera i hende før nyleg....av uvisse årsaker. Men altså, betre seint enn aldri, her fyl ein liten bileterapport frå vår tur frå Finse til Haukeli. Miranda var ikkje med på denne treningsturen då ho diverre ikkje hadde høve. Ho var sakna :) Vind og nedbør, kompasskurs og brøyting dominerte dagane meir enn normalt. Som vanleg enklare å ta bilete i godt ver enn i dårleg, så det kan ratt sjå ut som det var fint heile vegen. Og det er jo slik me helst vil huske det ;)

Turens bursdagsbarn har fått seg ballongar

Noko kvitt men framleis bra med haldepunkt i terrenget. Godt å ha svarte flekkar å kvile augene på.

Kan ein få tre store inni ein tomanns vindsekk laga for petite sør-europeerar? JADA!

Ein av dagane det verkeleg klårna utpå, og blei nydeleg.

Morgonstund.

Enkelte dagar er det enklare å pakke inn og ut av pulken "innomhuses".Blidfisar

Mat, mat , mat!

Bursdagballongar

Teltliv, med luftfriskarane på rad og rekkje i taket.

Linda og Anders kosar seg inn og opp Lakadalen.

Sjarmøretappe frå Hellevassbu til Haukeli. Finfint ver, med bitande kulde når sola gjekk ned. 

Sol ned. Kulden  bit i nasetippen.
Etter denne turen melde to personar forfall til Grønland. Udramatisk, og heilt nødvendig. Ein del av prosessen med å sette ei gruppe for ein slik tur.

1 kommentar:

 1. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com

  SvarSlett