søndag 18. juni 2017

Langøkt!

 

Treningsavtale

 
 
 
Det kan ofte vere freistande å slumre eit par gongar til før ein må stå opp, fleire kjenner seg nok att akkurat der. Spesielt når ein veit det er laurdags morgon, og første fridag etter arbeidsveka. Men ein kjem ingen vei med å slumre seg gjennom livet, her er det berre å trå til. Vi, Therese og eg, har avtalt langøkt i dag, og vi står klar med dekka festa på slep, før kl 09.00!
 
Nokon som manglar ei dose skjennheitssøvn! Kjenner på at eg var litt for sosial i går kveld, til litt for longt på natta..


Vi parkerer ved enden av Pamoramavegen framme i Vatnedalen, her startar dagens dekk-trekk. Vi går med Miranda i tankane vora, og kryssar fingrane for henne. Ho er på Nøsen for å ta eksamen i helga! (Vi er eigentlig ganske sikkre på at ho klarar det veldig fint). :)

Therese i fint driv. Vi kan sjå Vatnevatnet der nede.
 

Nemlig! Det viser seg kvar gong.... ;)
 
 
Vi kjem inn på temaet nesten kvar gong vi må bruke timesvis framfor desse traudigperane, det er jaggu flaks at vi bur her vi gjer! Med desse mogligheitene for treningsturar, upåklaglige kulisser, variert og flott. Det hadde nok ikkje vore like lett å motivere seg til dekk-trekking om vi budde midt i ein storby!
 
Vi stoppar i enden av Dalsvatnet, no har vi gjort unda 8 km. Det er ikkje mange minutta vi treng pause før vi er klare att, dette har vi kjennt på i det siste. Når forma blir betre, treng vi kortare pauser for å vere restituerte og klare att, kjekt det!

Vi måtte vist hoppe ut av selane for ei aldrig so lita pissar-pause med!
 
 
Ankomst Kvanndalen! Det er jamn stigning store delar av vegen opp hit, gjennom Bjørdalen. Det kjennest både her og der, mest bakside lår. Vi mimrar om ei anna langøkt vi hadde denne runda her, for ei tid tilbake. Ein kanon kommentar frå Sygni: "Eg har ikkje vondt i tennene"! Hehe.. ;)
 
 

 
 

 På retur!


 

På returen. No gir eg blaffen i å svinge unda ruane. Litt ekstra motstand er berre fint!
 
 
Vi er ikkje heilt imponerte av oss sjølve. Tenk å legge ut på langøkt UTAN kaffe og skjokkolade! Heldigvis er Anders-deliver alltidt klar, og han kjem med kaffe, skjokkolade og mat. Gull! Men han seier det klårt og tydeleg, dette blir ikkje råd å gjennomføre på Grønland. Så til dess trengst det skjerpings!

 

Lunsj!


På returen blir det "piss-regn" siste 1,5 timen. Men det gjer ingenting, eigentlig godt å få seg ein bløyt!


 Therese skriv oss i boka på Pamoramavegen.

 
 
Tilbake ved bilen, etter 23,58 km, og 6 t og 20 min. Medreikna alle pauser og stopp. Fornøgde med dagens innsats!

 
 
 
Kartutsnitt:
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Herre min hatt, kor tøff dokk e, flotte jenten våres! 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

   Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

   Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

   E-post: progresiveloan@yahoo.com
   Ring / WhatsApp: +16626183756
   Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com

   Slett
 2. Syntes eg kjende meg att ja, hehe

  SvarSlett