mandag 6. mars 2017

Pulkar i fleng

Då har pulkane, eller sklibretta som dette eigentleg er, som me skal bruke på Grønland ankomt. 

I utgangspunktet var planen at me skulle bere med oss alt på ryggen dei siste dagane ut Austmannadalen. Me velde difor å kjøpe to slike brett (parispulk er typen) kvar, og nytte som eit "pulktog", framfor ein stor, tung (og dyr) pulk. Ein parispulk veg lite og er rimeleg.

Legg forresten merkje til fargeforskjellen på dei nye mot eit av dei gamle bretta mine som står ved sidan av! Ingen tvil om at me skal vere sjølvlysande nok i alle fall :D

No kan det imidlertid sjå ut som me skal sende delar av bagasjen ut med eit helikopter som likevel skal inn, og gå med lett sekk dei siste dagane. Då kan me verkeleg nyte å gå på føtene i eit fantastisk landskap, og vonleg få noko smørsteikt ishavsrøye på tallerkenen. 

Når ein ikkje skal bere pulken på ryggen, kunne ein kanskje ynskt seg ein pulk som eignar seg betre i laussnø (mange glasfiberpulkar flyt betre i snøen), men sluttkonklusjonen er at me har ei volum og vektbegrensing også i helikopteret, så det vert nok parisbretta som vert pakka på pallen når me sender bagasjen vår med båt i juli, likevel. Bretta har heilt greide eigenskapar, og store snøfall er meir eit vårfenomen enn eit haustfenomen på Grønland. Me kjenner oss difor nokså trygge på at dette skal fungere greit for oss.


1 kommentar:

 1. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com  SvarSlett