søndag 6. august 2017

Søndags-økt, Romedalen

 

They see us rollin'

 
Vi tel no 12 dagar til vi set oss på flyet på veg til Grønland! "Kva skjedde med tida, liksom?" Det har pluttseleg gått fort..
 
Men, i mellom tida driv vi fortsatt med å forbrede oss: Vi tok dagens dekk-økt i fine Romedalen!
 
"Vi går rett på, same kva vi støyter på...!" Neida, vi delar vegen med dei fleste vi møter.

 
Tusen takk til Gunnar Kolås som stoppa og gav oss løfse, tipp topp!


Ikkje alltid like lett å ta bilete der alle ser nokon lunde rektige ut på same tid...
 

Skue over fremste Romedalen.
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Sånn. Då he eg endelig fått lese igjennom heile bloggen! Informativ, godt skreve og fine bilder. Tenk om fleire turbloggar var som denne. Skriv gjerne bok i etterkant! Lykke til på turen- eg heiar på dokke!

  SvarSlett
 2. Goddag, jeg er Josef Lewis. En anerkjent, legitim og akkreditert utlåner. Vi gir ut lån av alle slag på en veldig rask og enkel måte, Personlig lån, Billån, Hjemslån, Studentlån, Bedriftslån, Oppdragsgiver, Gjeldskonsolidering. etc

  Få godkjent for en bedrift eller personlige lån i dag og få penger innen samme uke av søknaden. Disse personlige lånene kan godkjennes uavhengig av din kreditt og det er mange glade kunder å sikkerhetskopiere dette kravet. Men du vil ikke bare få det personlige lånet du trenger; du vil få den billigste. Dette er vårt løfte: Vi garanterer Den laveste prisen for alle lån med gratis sikkerhetsfordeler.

  Vi streber etter å gi et positivt varig inntrykk ved å overgå forventningene til kundene mine i alt jeg gjør. Vårt mål er å behandle deg med verdighet og respekt, samtidig som du yter den høyeste kvaliteten i tide. Ingen sosial sikkerhet Antall kreves og ingen kredittsjekk kreves, 100% garantert. Vennligst svar umiddelbart ved å bruke detaljene nedenfor hvis du er interessert i et lån og være fri for svindel ..

  E-post: progresiveloan@yahoo.com
  Ring / WhatsApp: +16626183756
  Nettsted: https://progresivefunding.wordpress.com

  SvarSlett